hits

Øker med tilsvarende Oslo's befolkning - hver dag


Dog, dette stemmer ikke nøyaktig siden det i Oslo bor såvidt over 600.000 personer. Facebook økte med "bare" 500.000 personer hver dag i følge den nylig publiserte kvartalsrapporten. Facebook øker stadig, jeg tror derfor at sammenligningen stemmer nøyaktig om ikke lenge. Så blir det unøyaktig igjen, når Facebook øker ytterlligere. Det er vanskelig å være nøyaktig i forhold til Facebook, siden det kontinuerlig er en stor økning.

Det er nå 1,155 milliarder brukere på Facebook, mot 1,110 for tre måneder siden. Ingen kan klage på 45 millioner nye brukere på tre måneder. Det er en halv million nye brukere hver dag, i snitt. Du kan se selv i rapporten ved å klikke her.

Det som er ekstra spennende, er mobilbruken på Facebook. Per 30. juni var det hele 819 millioner som brukte mobil på Facebook, mot 751 millioner tre måneder tidligere.

Tror du din bedrift kunne hatt nytte av å være på Facebook? Over 18 millioner bedriftssider har hittill blitt opprettet. Om du har lyst til å lære mer om din bedrift på Facebook kan Håndbok i Facebook for bedrift være en god start.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar